Hvad forlader din enhed?
Detektion og anonymisering af prompts foregår lokalt i din browser. Den oprindelige prompttekst sendes aldrig til AIamigos servere.
| Information | Pro | Enterprise |
|---|---|---|
| Oprindelig prompttekst i udvidelsen | Behandles lokalt. Sendes aldrig til AIamigo. | Behandles lokalt. Sendes aldrig til AIamigo. |
| Detektion og anonymisering | Foregår lokalt i browseren. | Foregår lokalt i browseren. |
| Detektionsmetadata | Entitetstype, alvorlighed og AI-side kan synkroniseres til AIamigos EU-cloud. Ingen prompttekst. | De samme metadata kan synkroniseres til organisationens oversigt. Ingen prompttekst. |
| Indstillinger | Udvalgte indstillinger synkroniseres mellem dine enheder. | Udvalgte indstillinger synkroniseres på tværs af konto og team. |
| Teampolitikker og egne termer | Deles ikke. | Downloades fra AIamigos EU-cloud til udvidelsen. Prompttekst uploades ikke. |
| Konto- og abonnementsdata | Konto- og abonnementsdata gemmes i AIamigos EU-cloud; betalinger håndteres af Stripe. | Konto-, team- og abonnementsdata gemmes i AIamigos EU-cloud; betalinger håndteres af Stripe. |
Når du trykker Send, leverer browseren den prompt, du har godkendt eller beskyttet, direkte til den valgte AI-tjeneste. Den sendes ikke via AIamigo.